ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Το Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ» σας προσκαλεί στη Συνάντηση – Ημερίδα που θα πραγματοποιήσει την Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου 2012, στις 18.30’, με θέμα «Γονείς και παιδιά μαζί μαθαίνουμε τον ψηφιακό κόσμο με ασφάλεια».

Το Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ», στο πλαίσιο της ενημέρωσης γονέων και παιδιών για την ασφαλή χρήση του διαδικτύου, συμμετέχει ως «Πρεσβευτής της Ημέρας Ασφαλούς Διαδικτύου 2012». Στο πλαίσιο αυτής της συμμετοχής, μαθητές από όλες τις βαθμίδες του Κολεγίου (Νηπιαγωγείο – Δημοτικό – Γυμνάσιο) έχουν ετοιμάσει μια σειρά από εργασίες και projects.

Η ημερίδα αυτή θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ» και θα απευθύνεται τόσο σε γονείς όσο και παιδιά. Στο πρώτο μέρος θα υπάρξουν εισηγήσεις από ειδικούς επιστήμονες, ενώ στο δεύτερο θα γίνει παρουσίαση εργασιών που έχουν ετοιμάσει τα ίδια τα παιδιά.

Με την εισβολή του διαδικτύου σε όλους τους τομείς της καθημερινής μας ζωή, άλλα και με τους πολύπλευρους κινδύνους που κρύβει, θεωρούμε ότι η ενημέρωση και η πρόληψη είναι απαραίτητες προϋποθέσεις για την σωστή και ορθολογική χρήση αυτού του μέσου.

Πρόγραμμα Ημερίδας