Επίσκεψη στο ΝΟΕSIS

Οι μαθητές του Νηπιαγωγείου μας επισκέφθηκαν το NOESIS, Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Μουσείο Τεχνολογίας, όπου παρακολούθησαν τον «Μαγεμένο ύφαλο» και τη «Διαστημική αποστολή: Νυχτερινός ουρανός». Ήταν μία μοναδική εμπειρία!
Νηπιαγωγείο

 

Φύλλα και καρποί ελιάς

Τα φύλλα και οι καρποί της ελιάς δίνουν στα παιδιά το έναυσμα για ποικίλες παιγνιώδεις δραστηριότητες στο πλαίσιο των Μαθησιακών περιοχών της Γλώσσας και των Μαθηματικών.
Νήπια 1
 

Το δέντρο που έδινε

Οι μαθητές του Νηπιαγωγείου μας παρακολούθησαν την τρυφερή αυτή ιστορία στον χώρο του Κολεγίου μας. Ο Σελ Σίλβερστεϊν, με τη συγκινητική αυτή αλληγορία του θέλησε να περάσει στις ψυχές των παιδιών το πανανθρώπινο μήνυμα της ανιδιοτελούς αγάπης, προσφοράς και γενναιοδωρίας.
Νηπιαγωγείο
 
 

Καλή χρονιά!

Τα Αστεράκια 1 και 2 με γούρια και βασιλοπιτάκια σάς εύχονται καλή χρόνια και ευτυχισμένο το 2020!
Παιδικός Σταθμός 1 & 2

 

 

Ταξίδι με το έλκηθρο

Φοράμε τα αγιοβασιλιάτικα σκουφάκια μας, φτιάχνουμε ένα έλκηθρο με τις καρέκλες και ξεκινάμε το ταξίδι μας.
Παιδικός Σταθμός 3

Αρχιμηνιά κι αρχιχρονιά!

Τα πιο όμορφα κάλαντα της χρονιάς αντάλλαξαν οι μικροί μαθητές του Νηπιαγωγείου μας με τους μαθητές της Α΄ τάξης του Δημοτικού μας Σχολείου. Στο πλαίσιο του προγράμματος Μετάβασης από το Νηπιαγωγείο στο Δημοτικό, την τελευταία ημέρα λειτουργίας του Σχολείου και μετά τη χριστουγεννιάτικη γιορτή μας, το ραντεβού των παιδιών δόθηκε στη φιλόξενη αυλή του Νηπιαγωγείου μας. Εκεί, με την καθοδήγηση των εκπαιδευτικών τους, τα παιδιά έψαλλαν τα κάλαντα και ευχήθηκαν με όλη τους την αγάπη «Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένος ο νέος χρόνος!»

Καλή χρονιά με υγεία και χαρά!
 

 

Χριστουγεννιάτικοι κουραμπιέδες

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και τα Αστεράκια, τιμώντας τα έθιμα, φτιάχνουν τους δικούς τους μοναδικούς και λαμπερούς κουραμπιέδες. Ετοιμάζουν το ζυμάρι (πλαστελίνη), το ζυμώνουν, το πλάθουν, ψήνουν τους κουραμπιέδες στον φούρνο κι έπειτα τους πασπαλίζουν με άχνη (ασημόσκονη). Καλά Χριστούγεννα!
Παιδικός Σταθμός 2