Χριστουγεννιάτικη Γιορτή Νηπιαγωγείου «ΔΕΛΑΣΑΛ»

«Κάνω μια ευχή!»
Μια χριστουγεννιάτικη ιστορία για τη δύναμη των παιδικών ευχών
 
Οι μαθητές και οι μαθήτριες του Νηπιαγωγείου του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ» σάς προσκαλούν στη χριστουγεννιάτικη γιορτή τους, την Τετάρτη, 20 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 19.00’, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Κολεγίου.
Να είστε όλοι εκεί!
 

Χριστουγεννιάτικες προετοιμασίες

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και οι πρόβες για τη χριστουγεννιάτικη γιορτή μας έχουν, ήδη, ξεκινήσει! Οι καρδούλες στην κυρία, οι φάκελοι ψηλά και η μουσική μας ταξιδεύει στα επόμενα βήματα! Καλή μας επιτυχία, λοιπόν!
Προνήπια 1 & 2

 
 

Το "Χωριό των Αστεριών" έλαμψε για το "Χαμόγελο του Παιδιού"

Την Κυριακή, 3 Δεκεμβρίου, το Κολέγιο "ΔΕΛΑΣΑΛ" ντύθηκε γιορτινά και, σε πνεύμα χαράς και αισιοδοξίας, άνοιξε τις πόρτες του πιο λαμπερού "Χωριού των Αστεριών", διοργανώνοντας, για άλλη μια χρονιά, με απόλυτη επιτυχία το καθιερωμένο χριστουγεννιάτικο Βazaar του. Χορός, τραγούδι, χαμόγελα, εντυπωσιακές παιδικές δημιουργίες, ποικίλες εθελοντικές δράσεις, στολισμένα τραπέζια γεμάτα δώρα και νόστιμα φαγητά και γλυκά κόσμησαν την κατάμεστη Αίθουσα Εκδηλώσεων και έδωσαν ελπίδα και λάμψη σε μια μέρα που ήταν αφιερωμένη στο παιδί, αφού όλα τα έσοδα της εκδήλωσης διατέθηκαν στο "Χαμόγελο του Παιδιού".
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ετοιμάζω ένα χριστουγεννιάτικο γούρι για καλό σκοπό!

Οι μαθητές του Νηπιαγωγείου, στο πλαίσιο των φιλανθρωπικών δράσεων του Κολεγίου και σε συνεργασία με την εταιρία Κ. Παπαϊωάννου Α. Ε.-Woodstories, συμμετείχαν στο πρόγραμμα Ετοιμάζω ένα χριστουγεννιάτικο γούρι για τον Σύλλογο Φίλων Εθελοντών «Άγιος Στυλιανός» και το «Κάνε μια ευχή Ελλάδος». Κατά τη διάρκεια του οποίου κάθε μαθητής κατασκεύασε δύο χριστουγεννιάτικα στολίδια. Το ένα εξ αυτών κράτησε για το χριστουγεννιάτικο δέντρο του, ενώ το άλλο το προσέφερε στους παραπάνω συλλόγους, οι οποίοι με τη σειρά τους θα το διαθέσουν σε φιλανθρωπικές δράσεις.
Νηπιαγωγείο & Παιδικός Σταθμός

 

 

Julien et le cadeau!

Ο Julien μας έστειλε ένα δώρο... Ένα μεγάλο χαρτόνι σε σχήμα καρδιάς, ώστε να το γεμίσουμε με τα χρώματα που ξέρουμε στα γαλλικά!
On adore les couleurs !
Merci Julien!
Παιδικός Σταθμός 1 & 2

 

How are you today?

Hello, hello! How are you today?
I’m happy, happy, happy!

Hello,hello! How are you today?
I’m sad, sad, sad!

Hello,hello! How are you today?
I’m hungry, hungry, hungry!
 
Τα μικρά μας αστεράκια μόλις έκαναν νέους φίλους! Ο Happy διηγείται ιστορίες για τους φίλους τους... τον Sad, τον Sleepy, τον Hungry και τον Thirsty και τους μαθαίνει τα συναισθήματα! We are very happy today!!!
Παιδικός Σταθμός 1 & 2

 

A day in London

Οι μικροί μας μαθητές μας παρουσιάζουν έναν ξεχωριστό προορισμό, το Λονδίνο! Αφού είδαν φωτογραφίες από τα διάσημα αξιοθέατα, που βρίσκονται στο Λονδίνο και έμαθαν για τη ζωή στην όμορφη αυτή πόλη, έφτιαξαν μία κατασκευή με όλα τα αξιοθέατα που τους κέντρισαν το ενδιαφέρον! Ενθουσιάστηκαν με το Big Ben, το London Eye, το Palace (παλάτι) στο οποίο ζει η Queen (βασίλισσα), το red bus (κόκκινο λεωφορείο) και τους red phone booths (κόκκινοι τηλεφωνικοί θάλαμοι).
London... here we come!
Νήπια 1 & 2