Όμιλος Κολύμβησης

Μικρά και μεγάλα Λασαλιανά δελφινάκια παίζουν και μαθαίνουν! 

Όμιλος Κολύμβησης

  

  

Bowling για δυνατούς παίκτες

Και τα πιο άχρηστα φαινομενικά υλικά μπορεί με λίγη φαντασία να ξαναζωντανέψουν και να πάρουν άλλη χρήση. Οι κορίνες-πλαστικά μπουκάλια στήνονται, τα αστεράκια παίρνουν θέση και το παιχνίδι ξεκίνα. Ποιος θα καταφέρει άραγε να ρίξει όλες τις κορίνες;

Αστεράκια 1


  

"Θησέας και Αριάδνη"

Παρακολουθήσαμε την παράσταση "Θησέας και Αριάδνη" στο θέατρο Αριστοτέλειον. Γελάσαμε, εντυπωσιαστήκαμε με τα υπέροχα κοστούμια και τα χορευτικά και, στην επιστροφή μας στο σχολείο, χορέψαμε κι εμείς τον Τσακώνικο χορό, που είδαμε τους ηθοποιούς να χορεύουν στην παράσταση! Είμαστε υπέροχοι χορευτές τελικά...

Προνήπια 1 και 2

    

Ήρθε η άνοιξη!

Μπήκε λοιπόν ο Μάρτης, το πρώτο παιδάκι της άνοιξης! Το δέντρο που ανθίζει πρώτο, για να μας θυμίσει τον ερχομό της, είναι η αμυγδαλιά. Εμείς λοιπόν διηγηθήκαμε την ιστορία της Φυλλίς και του Δημοφώντα και κατασκευάσαμε την δική μας αμυγδαλιά! Ευτυχισμένη άνοιξη λοιπόν!

Προνήπια 1 και 2

  

Μικροί τενίστες εν δράσει!

Μαθαίνουμε τα πρώτα χτυπήματα το Forehand και το Backhand. Το κρύο δεν μας σταματά συνεχίζουμε με πολύ παιχνίδι χρησιμοποιώντας μπαλόνια και ρακέτες!

  

  

Πώς να παγιδεύσετε ένα αέριο

Επιχειρώντας ένα πείραμα Ύλης, τα Νήπια φυλακίζουν το διοξείδιο του άνθρακα ενός αναψυκτικού, κλείνοντας το στόμιο του με ένα μπαλόνι.

Ατμοσφαιρική - Υδροστατική πίεση, ποιος είναι ο νικητής;

Τα Νήπια παρατηρούν έκπληκτα ότι το νερό στο ποτήρι δεν χύνεται!