"Ο Σωματούλης"

Τα μελισσάκια γνωρίζουν τα μέλη του σώματος και με τη βοήθεια ενός συμμαθητή τους, φτιάχνουν το Σωματούλη. Στη συνέχεια, παίρνουν τις κιμωλίες και του δίνουν χρώμα. 

ΠΣ3 

  

Εκμάθηση σουτ, στον όμιλο του μπάσκετ

Μέσα από το συναγωνιστικό χαρακτήρα του παιχνιδιού, αλλά στοχεύοντας κυρίως στην ανάπτυξη δεξιοτήτων που θα βοηθήσουν στην εκγύμναση, τη χαρά  και τη διασκέδαση, οι μικροί μας αθλητές μαθαίνουν την βασικότερη δεξιότητα του μπάσκετ...το σουτ.

Mini Basket - Όμιλος Μπάσκετ

    

Ένα και δύο πηδάω τα κύματα...στον όμιλο του Στίβου

Μέσα από ένα παιδαγωγικό πρόγραμμα, με μορφές διδακτικών αντικειμένων που είναι κατάλληλα για της ηλικιακές ομάδες μαθητών προνηπίων και νηπίων, οι μικροί μας μαθητές διδάχθηκαν το δρόμο μετ' εμποδίων στον όμιλο του στίβου. 

Το μεγαλύτερο και δυσκολότερο εμπόδιο, ήταν το πελώριο κύμα που δημιουργούσε η πολύχρωμη θάλασσα στην αυλή μας, αλλά και αυτό μπόρεσαν και το πέρασαν με επιτυχία, χάρης την προσπάθεια και την επιμονή τους. 

Club track & field - Όμιλος Στίβου

  

  

«Γνωρίζω τη ζωή μέσα από το σώμα και τα συναισθήματά μου»

Με τη συμμετοχή της κ. Ιακώβου Δέσποινας, παιδοψυχολόγου του Κολεγίου μας, οι μαθητές μας θα έχουν την ευκαιρία να προσκομίσουν πολύτιμες πληροφορίες για το σώμα τους.

Νήπια 1

  

  

17 Νοέμβρη στο Νηπιαγωγείο

Γνωρίσαμε την πολιτεία της «Ντενεκεδούπολης», λατρέψαμε τους κατοίκους της και δημιουργήσαμε τους δικούς μας. Μέσα από τα δικά μας ξεχωριστά μεγάφωνα, φωνάξαμε δυνατά «ΨΩΜΙ, ΠΑΙΔΕΙΑ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ».

Νήπια 2

  


1ο Εργαστήριο δεξιοτήτων, Ζω καλύτερα - Αυτομέριμνα - Προστατεύω τον εαυτό μου.

Στο πλαίσιο του 1ου Εργαστηρίου Δεξιοτήτων, τα Νήπια δημιούργησαν ένα βραχιολάκι με σπάγκο, χάντρες κι ένα πλαστικό πλαίσιο  όπου οι γονείς θα γράψουν τη διεύθυνση και το τηλέφωνο τους. Με τη  συγκεκριμένη εικαστική δραστηριότητα, τα Νήπια έχουν ως στόχο να αφυπνίσουν και τους γονείς τους για τις γνώσεις που προσκόμισαν.  

Νήπια 1

  

  

Ο Πύργος

Στον όμιλο του σκάκι μάθαμε για τον Πύργο. Ο Πύργος  είναι ένα από τα κομμάτια στο σκάκι. Είναι λιγότερο ισχυρός από την βασίλισσα, αλλά ισχυρότερος από τον ίππο ή τον αξιωματικό (η βασίλισσα και ο πύργος χαρακτηρίζονται και βαριά κομμάτια). Κάθε παρτίδα σκάκι ξεκινά με κάθε παίκτη να έχει δύο πύργους, τοποθετημένους στις γωνίες της σκακιέρας (στα τετράγωνα α1 και θ1 για τα λευκά και στα τετράγωνα α8 και θ8 για τα μαύρα).

Όμιλος σκάκι Νηπιαγωγείου