Με χαρά δέχτηκαν οι μικροί μας μαθητές τις δράσεις για την 8η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού, με θεματικό άξονα «Το Σχολείο σε Κίνηση - Αθλούμαστε δημιουργικά».

Την  Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου 2021, οι μαθητές του Παιδικού Σταθμού και του Νηπιαγωγείου του Κολεγίου μας, έλαβαν μέρος σε αθλητικές δράσεις.

Τα μικρά μας «Μελισσάκια», με οδηγό τη φαντασία και  τη δημιουργικότητα, ταξίδεψαν στο διάστημα. Αποστολή τους να τοποθετήσουν τους πολύχρωμους πλανήτες στη σωστή τους θέση, με κινήσεις που είχαν ως στόχο το σωστό χειρισμό της μπάλας.

Τα «αστεράκια» μας, επιδόθηκαν σε κινητικά παιχνίδια συνεργασίας, αναπτύσσοντας τις κοινωνικές τους δεξιότητες και την αποτελεσματική αλληλεπίδραση μεταξύ τους.

Στα Νήπιά μας, έγινε αναφορά από την Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής, για τον αθλητισμό και τα πολλαπλά οφέλη στην παιδική υγεία και δόθηκαν χρήσιμες συμβουλές για την κινητική δραστηριότητα των παιδιών στην καθημερινότητά τους.

Διασκέδασαν στους ρυθμούς της «zumba», αθλήθηκαν παίζοντας «σκυταλοδρομίες» και «παιχνίδια γρήγορης αντίδρασης».

Η ημέρα έκλεισε με πολλά χαμόγελα και όλοι δώσαμε την υπόσχεση ότι κάθε ημέρα θα είναι ημέρα «κίνησης»!

Νηπιαγωγείο - Παιδικός Σταθμός

  

    

  

  

  

Τα χεράκια της αγάπης

Τα Μελισσάκια αποτυπώνουν σε χαρτί τις παλάμες τους για να φτιάξουν τα χεράκια της αγάπης. Μαθαίνουν ότι τα χεράκια μας είναι για να αγκαλιάζουμε, να χαϊδεύουμε, να γαργαλάμε και όχι να πονάμε τους φίλους μας. 

Παιδικός Σταθμός 3

  

Αστερογνωριμίες!

Ένας μαγικός Αστεροπύραυλος προσγειώνεται στην τάξη μας. Τα Αστεράκια είναι έτοιμα να γνωρίσουν έναν νέο μοναδικό κόσμο. Μια σειρά από Αστεροπαιχνίδια περιμένει τα αστεράκια μας και το ταξίδι ξεκινά!

Παιδικός Σταθμός 1

  

  

Καλή Σχολική Χρονιά!

 


"Φυτεύω ένα λουλούδι! Βοηθάω το περιβάλλον!"

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος και σε συνεργασία με τη Χ.Α.Ν.Θ. και το ΤΙΤΑΝ, οι μαθητές του Νηπιαγωγείου και του Δημοτικού «ΔΕΛΑΣΑΛ» στόλισαν με πολύχρωμα λουλούδια τις αυλές και τους κήπους του Κολεγίου μας.

Ευχαριστούμε τους παραπάνω φορείς για την προσφορά τους στην προσπάθειά μας και ευχόμαστε η συνεργασία μας να φέρει πολύχρωμους καρπούς, όπως τα λουλούδια που φυτέψαμε. 


  

Νηπιαγωγείο: Υλικά για τη Σχολική Χρονιά 2021-2022

Αγαπητοί Γονείς και Κηδεμόνες,

Στον χώρο αυτό θα βρείτε τα υλικά τα οποία θα χρειαστεί να προμηθευτείτε για την τάξη σας, με το ξεκίνημα της νέας χρονιάς.

Νήπια
Υλικά Τάξης
Αγγλικά
Γαλλικά
Μουσική
Εικαστική Αγωγή (Α)
Εικαστική Αγωγή (Β)  

Προνήπια
Υλικά Τάξης
Αγγλικά
Γαλλικά
Μουσική
Εικαστική Αγωγή (Α)
Εικαστική Αγωγή (Β)


Ζώνη Δραστηριοτήτων: Υλικά για τη Σχολική Χρονιά 2021-2022


Παιδικός Σταθμός: Υλικά για τη Σχολική Χρονιά 2021-2022

Αγαπητοί Γονείς και Κηδεμόνες,

Στον χώρο αυτό θα βρείτε τα υλικά τα οποία θα χρειαστεί να προμηθευτείτε για την τάξη σας, με το ξεκίνημα της νέας χρονιάς.


Παιδικός Σταθμός 1 & 2
Υλικά Τάξης


Παιδικός Σταθμός 3      
Υλικά Τάξης