13ο Αθλητικό Φεστιβάλ Κολεγίου "ΔΕΛΑΣΑΛ"

Την Κυριακή, 7 Μαΐου 2017, από τις  09.00΄ έως τις 15.00΄, το Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ» γιόρτασε τη λήξη της σχολικής χρονιάς, με το ετήσιο «ΑΘΛΗΤΙΚΟ  ΦΕΣΤΙΒΑΛ», που καθιερώθηκε ως εκδήλωση της άνοιξης.
 
 
 
Φέτος, γιορτάσαμε την ημέρα αυτή μαζί με την «ΕΛΕΠΑΠ», το πρώτο φιλανθρωπικό, μη κερδοσκοπικό σωματείο στην Ελλάδα, το οποίο μεριμνά για τη λειτουργική αποκατάσταση των παιδιών με κινητικές αναπηρίες και αναπτυξιακές δυσκολίες, φροντίζοντας παράλληλα για την πλαισίωση των οικογενειών τους. Προκειμένου να ενισχύσουμε το έργο τους, πραγματοποιήθηκε, εκείνη την ημέρα, μία υπέροχη θεατρική παράσταση, που ετοίμασαν οι θεατρικοί όμιλοι του Δημοτικού, με τίτλο «Ονειρεύομαι έναν κόσμο σε όλα… διαφορετικό». Τα έσοδα της παράστασης και μέρος των εσόδων του Φεστιβάλ διατέθηκαν στην ΕΛΕΠΑΠ.
 
 
 
Επίσης, στο πλαίσιο της προσπάθειας να ενισχυθεί η Τράπεζα Αίματος «ΔΕΛΑΣΑΛ», πραγματοποιήθηκε, με μεγάλη επιτυχία, αιμοδοσία, στο φουαγιέ του Γυμνασίου-Λυκείου, από τις 10.00΄ έως τις 13.00΄, από την κινητή μονάδα αιμοδοσίας του Γ.Ν.Θ. «Γ. Παπανικολάου». 
 
 
 
Στο πλούσιο  πρόγραμμα του Φεστιβάλ ξεχώρισαν οι Διασυλλογικοί Αγώνες Ορεινής Ποδηλασίας «DELASALLE ELIMINATOR MOUNTAIN BIKE RACE», καθώς και οι χορογραφίες των ομίλων Ενόργανης Γυμναστικής, Μοντέρνου Χορού και Μπαλέτου, που παρουσιάστηκαν στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Κολεγίου. Εντύπωση προκάλεσαν στους επισκέπτες οι παρουσιάσεις των ομάδων της Ρομποτικής «ROBOT HOOD» και «ROBOT JUNIOR».
 
 
 
Στο αθλητικό μέρος του Φεστιβάλ, με μεγάλη επιτυχία διεξήχθησαν: οι επιδείξεις του ομίλου Στίβου του Νηπιαγωγείου και του Δημοτικού, η παρουσίαση του TAE KWON DO και της Καλαθοσφαίρισης του Νηπιαγωγείου, οι αγώνες και τα πρωταθλήματα των ομίλων Ποδοσφαίρου, Καλαθοσφαίρισης, Πετοσφαίρισης του Δημοτικού και του Γυμνασίου, τα πρωταθλήματα του ομίλου Αντισφαίρισης του Νηπιαγωγείου και του Δημοτικού. Ιδιαίτερης σημασίας ήταν, επίσης, οι Αγώνες Ενηλίκων του Συλλόγου Διδασκόντων του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ» με ομάδες Γονέων και Αποφοίτων, οι οποίοι αγωνίστηκαν με ξεχωριστή ζωντάνια και νεανική ορμή.   
 
 
 
Με μεγάλη χαρά υποδέχθηκαν οι αθλητές του σκάκι την τρεις φορές Παγκόσμια Πρωταθλήτρια και Πρωταθλήτρια Ελλάδος  Τσολακίδου Σταυρούλα και προσπάθησαν όλοι να την κερδίσουν στον αγώνα simultané.
 
 
Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους προπονητές και εκπαιδευτές για την εξαιρετική και ποιοτική δουλειά που παρουσίασαν με τους μαθητές τους, καθώς και σε όλους όσοι συμμετείχαν με διάθεση, χαρά και ενθουσιασμό στο 13ο ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ».