ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ 2015 & “Open Day” – “Journée Portes Ouvertes”

Την Κυριακή, 29 Μαρτίου 2015 και ώρα 10.00΄ έως 15.00΄, το Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ» ανοίγει τις πόρτες του με μια Open Day-  Ημέρα Γνωριμίας και καλεί  το κοινό της πόλης σε ένα Πολιτιστικό Φεστιβάλ πολλαπλών δράσεων.

Μεγάλοι και μικροί θα έχουν την ευκαιρία να περιηγηθούν στους χώρους του Σχολείου, να το γνωρίσουν, να συνομιλήσουν με φίλους και καθηγητές και να περάσουν μια όμορφη μέρα, επιλέγοντας τις δράσεις που τους ενδιαφέρουν: Θεατρικά - χορευτικά δρώμενα, μουσικά σύνολα, ορχήστρες, δράσεις εθελοντισμού, φιλαναγνωσίας, book bazaar, παρουσιάσεις project τάξεων, παιχνίδια για τα μικρά παιδιά (επισυνάπτεται πρόγραμμα).

Επίσης, την ίδια μέρα θα λειτουργήσει η ανταλλακτική βιβλιοθήκη "Αντάλλαξέ το!".

Η βιβλιοθήκη "Αντάλλαξέ το!" αποτελεί μία εναλλακτική μορφή βιβλιοθήκης, η οποία βασίζεται στην ανταλλαγή χρησιμοποιημένων βιβλίων και όχι στον δανεισμό τους.

Για να πάρει κανείς μέρος σε αυτήν την καινοτόμο δράση του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ», μπορεί να φέρει στο Σχολείο, μέχρι τη Δευτέρα, 23 Μαρτίου 2015 (ή εναλλακτικά την ημέρα του Open Day), οποιοδήποτε βιβλίο παιδικής λογοτεχνίας, στο οποίο θα τοποθετηθεί το διακριτικό σήμα - αυτοκόλλητο της ανταλλακτικής βιβλιοθήκης. Στη συνέχεια, την ημέρα του "Open Day", τα βιβλία θα συγκεντρωθούν σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, στον οποίο θα έχουν όλοι οι συμμετέχοντες  τη δυνατότητα να επιλέξουν - και το ανταλλάξουν - με το βιβλίο της αρεσκείας τους.

-----------------------------------------------------------------------------------

Για να παρακολουθήστε την εκδήλωση ζωντανά μέσω της livemedia.gr, πατήστε εδώ.

-----------------------------------------------------------------------------------

Πρόγραμμα Φεστιβάλ

(Για αποθήκευση του αρχείου κάντε δεξί κλικ πάνω στον σύνδεσμο και επιλέξτε "Αποθήκευση συνδέσμου ως.." )    

"Αντάλλαξέ το!"

(Για αποθήκευση του αρχείου κάντε δεξί κλικ πάνω στον σύνδεσμο και επιλέξτε "Αποθήκευση συνδέσμου ως.." )