"Vacances d’ été 2017" - 2η εβδομάδα

Άλλη μία εβδομάδα έφτασε στο τέλος της και μας άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις! Τα παιδιά εξασκήθηκαν στο τένις, χόρεψαν, έμαθαν να κολυμπούν, έπαιξαν πρωτότυπα παιχνίδια με μπαλόνια, παιχνίδια στα αγγλικά και τα γαλλικά, έκαναν ρομποτική, διασκέδασαν με την ψυχή τους στο εργαστήριο πειραμάτων και έφτιαξαν μία πεντανόστιμη τούρτα.

Αξέχαστη θα μας μείνει η εκδρομή στη θάλασσα, όπου οι μικροί μας φίλοι έκαναν βουτιές και έχτισαν κάστρα στην άμμο, αλλά και οι απίστευτες νεροτσουλήθρες στη Waterland.

Η εβδομάδα έκλεισε με την υπέροχη θεατρική παράσταση «10 Βήματα Μπροστά». Το θέμα της παράστασης ήταν οι δέκα μεγάλες επιστημονικές ανακαλύψεις που σημάδεψαν την ιστορία της ανθρωπότητας. Φωτιά, ηλεκτρισμός, τυπογραφία, τηλέφωνο, κινηματογράφος, ραδιόφωνο, αεροπλάνο, πενικιλίνη, πυρηνική ενέργεια και υπολογιστής έγιναν το επίκεντρο του ενδιαφέροντός μας, για φέτος το καλοκαίρι.

Μετά την παράσταση, ακολούθησε ένα τρελό πάρτι γενεθλίων για τα 14 χρόνια του «Vacances d’ été» με barbecue, clown, πολύ χορό και  παιχνίδι!

Και οι διακοπές μας στο Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ» συνεχίζονται….