Παρουσίαση Εκπαιδευτικού Project Προνηπίων Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ»

Το Σάββατο, 6 Απριλίου 2019, στις 18:30, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στο Συνεδριακό Κέντρο της Τράπεζας Πειραιώς η παρουσίαση του Εκπαιδευτικού Project των Προνηπίων του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ».

Θέμα του Project ήταν το νόμισμα, εμπνευσμένο από το εκπαιδευτικό πρόγραμμα, που δημιούργησε η Νομισματική Συλλογή της Alpha Bank, με τίτλο: «Νόμος-Νομίζω-Νόμισμα».

Έπειτα από έναν σύντομο χαιρετισμό της Διευθύντριας του Νηπιαγωγείου κ. Αίγλης Φούντου και των υπεύθυνων Νηπιαγωγών των τμημάτων κ. Ελευθερίας Λαφτσίδη και κ. Δήμητρας Παπαδοπούλου, απονεμήθηκε στους μικρούς μαθητές αναμνηστικός έπαινος για τη συμμετοχή τους στο εκπαιδευτικό αυτό πρόγραμμα.

Οι μικροί μας μαθητές ξενάγησαν τους γονείς και τους φίλους τους στον χώρο της έκθεσης, όπου θαύμασαν το φωτογραφικό υλικό και τις μοναδικές τους δημιουργίες. Το "παρών" στην εκδήλωση έδωσε το τμήμα Eικαστικών, καθώς και το αγγλικό και το γαλλικό τμήμα του Κολεγίου, με προβολή βίντεο, διαδραστικά παιχνίδια και δημιουργίες των παιδιών. Τέλος, οι γονείς παρακολουθώντας τα μικρού μήκους βίντεο στα iPad είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν αφηγήσεις των παιδιών με πληροφορίες σχετικές με τη θεματολογία του Project.