«11ο ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ»

Το Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ» γιορτάζει τη λήξη της σχολικής χρονιάς με το ετήσιο «ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ», που καθιερώθηκε ως εκδήλωση της άνοιξης, και φέτος θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 10 Μαΐου 2015, από τις 09.00΄έως τις 15.00΄. Είναι μια μέρα χαράς, αθλητισμού, πολιτισμού, επιστήμης και δημιουργικής έκφρασης, κατά την οποία μαθητές, καθηγητές, γονείς, απόφοιτοι και φίλοι του Κολεγίου συμμετέχουν σε δραστηριότητες κατά ομάδες, μέσα από τους Ομίλους Δραστηριοτήτων και τους Συλλόγους που λειτουργούν και δραστηριοποιούνται, καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς στο σχολείο.

Αυτή τη χρονιά, το Φεστιβάλ του Κολεγίου συνεργάζεται με τον Σύλλογο Συνδρόμου Down Ελλάδος. Πρόκειται για την πρώτη οργανωμένη ομάδα γονέων με παιδιά με σύνδρομο Down στη χώρα, έναν φορέα Παροχής Υπηρεσιών Κοινωνικής Φροντίδας Μη Κερδοσκοπικού χαρακτήρα, εγγεγραμμένο στο Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και εποπτευόμενο από αυτό. Εκπρόσωποι του παραπάνω Συλλόγου θα βρίσκονται στον χώρο του σχολείου και θα ενημερώνουν τους ενδιαφερόμενους για τις δράσεις, τους στόχους και τις ανάγκες τους. Προκειμένου να ενισχύσουμε τη δράση τους, θα πραγματοποιηθεί εκείνη την  ημέρα λαχειοφόρος αγορά. Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν στον Σύλλογο.

Κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ, θα λειτουργεί καφέ, αναψυκτήριο, barbecue, ζαχαροπλαστείο και ανθοπωλείο στον αύλειο χώρο του Γυμνασίου-Λυκείου, που θα προσφέρουν στιγμές ανάπαυσης και χαλάρωσης στους παρευρισκόμενους.

Ακολουθεί το πρόγραμμα της εκδήλωσης, για να ενημερωθείτε αναλυτικά για ό,τι σας ενδιαφέρει. Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συνεργασία και τη συμμετοχή σας στην εορταστική μας εκδήλωση και σας ευχόμαστε να περάσετε μια πολύ όμορφη μέρα.

Με εκτίμηση

Από τη Διεύθυνση του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ»

Πρόγραμμα Αθλητικού Φεστιβάλ 2015