“Classe de gym”

Αγαπητοί Γονείς, Κηδεμόνες, Απόφοιτοι και Εκπαιδευτικοί του Κολεγίου μας,

Η Classe Oxygène του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ» επεκτείνει τη δράση της στον τομέα της εκγύμνασης ενηλίκων. Προτείνει μαθήματα γυμναστικής για όλους – “Classe de gym”– με στόχο την ασφαλή και ολόπλευρη εκγύμναση των αθλουμένων, την ανάπτυξη της φυσικής κατάστασης και της ευεξίας.

Μέσα από διάφορες μεθόδους γυμναστικής (ορθοσωμική, pilates, yoga) οι αθλούμενοι θα αποκτήσουν δύναμη, ισορροπία, ευλυγισία στους μυς, ευκαμψία στις αρθρώσεις, έλεγχο της αναπνοής και σωστή στάση σώματος. Οι ασκήσεις θα γίνονται είτε με το βάρος του σώματος, είτε με διάφορα όργανα γυμναστικής όπως λάστιχα, αλτήρες, σχοινάκια, ιατρικές μπάλες και μπάλες pilates, ράβδους γυμναστικής και, πάντα, σύμφωνα με τις δυνατότητες του καθενός. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όλους τους γονείς, τους αποφοίτους και το εκπαιδευτικό προσωπικό του σχολείου, είναι ιδανικό για αρχάριους και άτομα που κάνουν καθιστική ζωή και θα εμψυχωθεί από τους καθηγητές Φυσικής Αγωγής του Κολεγίου.

Οι αθλούμενοι θα πρέπει να φορούν αθλητικά παπούτσια και άνετα ρούχα, να έχουν μαζί τους πετσέτα και νερό και να προσκομίσουν ιατρική βεβαίωση.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΗΜΕΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ: Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή

ΩΡΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ: 14:45΄- 15:30΄ (παρέχεται η δυνατότητα φύλαξης των παιδιών)

ΧΩΡΟΣ: Κλειστό Γυμναστήριο Κολεγίου

ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ: Τρίτη, 12 Νοεμβρίου 2013

ΛΗΞΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ: Πέμπτη, 12 Ιουνίου 2014

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 140 € (20 € μηνιαίως)

* Απαραίτητη προϋπόθεση για τη λειτουργία του ομίλου, είναι η συμμετοχή τουλάχιστον 10 ατόμων.

Παρακαλούμε οι ενδιαφερόμενοι να επιστρέψετε το συντομότερο στη γραμματεία της βαθμίδας σας τη δήλωση συμμετοχής. Σας ευχαριστούμε για τη συνεργασία και σας ευχόμαστε καλή αρχή και Vive notre “classe de gym”!

Δήλωση Συμμετοχής

Με εκτίμηση
Από τη Διεύθυνση του Κολεγίου