Πρόβες με τον Ζακ Στεφάνου

Ξεκίνησαν οι πρόβες της Ορχήστρας του Γυμνασίου – Λυκείου και της Χορωδίας του Δημοτικού με τον περίφημο καλλιτέχνη της πόλης μας, Ζακ Στεφάνου.

Οι μαθητές με τον υπεύθυνο καθηγητή μουσικής, κ. Χατζηγιάννη, τον υποδέχθηκαν, με ένα δυνατό χειροκρότημα, στην Αίθουσα Μουσικής του Κολεγίου μας και ξεκίνησαν αμέσως τις πρόβες.

Ο Ζακ Στεφάνου θα παρουσιάσει τα τραγούδια του την Κυριακή, 1 Απριλίου, ημέρα “Open Day – Portes Ouvertes” του Κολεγίου μας. Η Χορωδία και η Ορχήστρα θα συνεργαστούν μαζί του σ’ ένα μικρό αφιέρωμα για την Θεσσαλονίκη.

Να είστε όλοι εκεί με τους φίλους σας για να τους απολαύσουμε και να τους χειροκροτήσουμε!!!

Ένα μικρό βιογραφικό του καλλιτέχνη:

Ο Ζακ Στεφάνου (31 Ιανουαρίου 1984) είναι Έλληνας τραγοδοποιός από τη Θεσσαλονίκη. Στα 15 του ξεκίνησε μαθήματα κιθάρας με τον Βασίλη Βέτσο και έγραψε το πρώτο του τραγούδι. Είναι απόφοιτος της Γερμανικής Σχολής Θεσσαλονίκης. Από το 2001 είναι φοιτητής στην Αρχιτεκτονική του Α.Π.Θ.

Ο πρώτος του δίσκος "Στο διάστημα δραπέτες" κυκλοφόρησε το 2003 από τη Sony σε Ελλάδα και Κύπρο. Τη διεύθυνση παραγωγής ανέλαβε η Δήμητρα Γαλάνη και την ενορχήστρωση ο Μανώλης Φάμελλος. Από τον δίσκο γνώρισε μεγάλη επιτυχία το τραγούδι "Δείξε μου τον τρόπο". Ο δεύτερος δίσκος (2005) "Ένας όμορφος κόσμος" ήρθε να επιβεβαιώσει την επιτυχία του πρώτου. Σε συμπαραγωγή από τον Μάκη Μουράτογλου και τη Δήμητρα Γαλάνη και πάλι από τη Sony, κατάφερε να καταξιώσει τον Ζακ Στεφάνου ανάμεσα στους τραγουδοποιούς της χώρας. Τα "Φτάσε στον πάτο", "Μικρό μου πόνι" και "Πάντα δικός σου", ντουέτο με την Ανδριάνα Μπάμπαλη, με τους προσεγμένους στίχους τους, αποτέλεσαν αντικείμενα σχολιασμού σε ραδιόφωνα και YouTube.