Χριστουγεννιάτικο Bazaar

clip_image002clip_image003

clip_image001

Αγαπητοί Γονείς και Κηδεμόνες,

Σας προσκαλούμε στο Χριστουγεννιάτικο Bazaar την Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου 2011 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων από τις 10.30΄ πμ έως τις 15.00΄ που, όπως κάθε χρόνο, οργανώνεται με την εθελοντική συμμετοχή των μαθητών και του εκπαιδευτικού και υπαλληλικού προσωπικού του Κολεγίου “ΔΕΛΑΣΑΛ”.

Στο Bazaar θα υπάρχουν κάρτες της ΜΚΟ “Γιατροί του κόσμου” και θα λειτουργούν και άλλες «αγορές»: βιβλίων, αλεξανδρινών, χριστουγεννιάτικων κατασκευών των μαθητών του Νηπιαγωγείου, του Δημοτικού και του Γυμνασίου, καθώς και του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων Δημοτικού, χειροποίητων γλυκών, κρασιών, χριστουγεννιάτικων στολιδιών και κοσμήματος.

Το Γαλλικό Τμήμα του Κολεγίου μας θα οργανώσει και φέτος το “Café La Salle” για στιγμές χαλάρωσης και ξεκούρασης, ενώ το Αγγλικό Τμήμα με τη βοήθεια μαθητών και γονέων θα ετοιμάσει τα νοστιμότατα χριστουγεννιάτικα αμερικανικά μπισκότα.

Το πρόγραμμα (που σας επισυνάπτουμε) θα περιλαμβάνει επίδειξη από μαθητές και μαθήτριες που συμμετέχουν στους ομίλους μπαλέτου, μοντέρνου χορού, χορωδίας και παραδοσιακών χορών. Επίσης, θα υπάρχει μουσικό πρόγραμμα, που θα παρουσιαστεί από τμήματα του Δημοτικού μας.

Ελπίζουμε ότι όλα αυτά, μαζί με το κέφι των μαθητών και του εκπαιδευτικού και υπαλληλικού προσωπικού του «ΔΕΛΑΣΑΛ» θα σας κρατήσουν κοντά μας για μια ευχάριστη Κυριακή.

Η Οργανωτική επιτροπή

 Πρόγραμμα της Εκδήλωσης