Το έλατο!

Τα μελισσάκια στολίζουν το συμβολικό έλατο που σχεδιάστηκε στο πάτωμα της τάξης με πολύχρωμες μπαλίτσες πον-πον ακούγοντας το ομώνυμο τραγούδι!
Παιδικός Σταθμός 3

 

Les trois petits cochons

Γίναμε και εμείς μικρά γλυκά γουρουνάκια και αφού διαβάσαμε το ωραίο παραμύθι στα γαλλικά παίξαμε μικρές σκηνές της ιστορίας!
-Petit cochon, gentil petit cochon, puis-je entrer?
Le loup souffla une fois deux fois, trois fois....
-Au secours !
 
Τμήμα Γαλλικών Σπουδών - Νήπια 1 & 2

 

Les émotions

Τα Προνήπια μας εκφράζουν τα συναισθήματά τους στα γαλλικά! Je suis heureux, je suis en colère, je suis triste, j'ai peur ! Με την περιπέτεια των ηρώων του βιβλίου "La couleur des émotions" μαθαίνουμε διασκεδαστικά τα συναισθήματα. Έπειτα, μιμούμαστε το καθένα από αυτά!
Τμήμα Γαλλικών Σπουδών | Προνήπια 1 & 2

 

Θεατρική παράσταση: Ο πρίγκιπας Λεμόνης και η όμορφη Κρεμμύδω

Πηγαίνουμε στην Πολυδύναμη Αίθουσα του Νηπιαγωγείου και παρακολουθούμε την πρώτη μας παράσταση! Ο Πρίγκιπας Λεμόνης και η όμορφη Κρεμμύδω μάς αποδεικνύουν ότι η αγάπη όλα τα ξεπερνά, διασκεδάζουμε και παίζουμε μαζί τους!
Παιδικός Σταθμός

 

Παιχνίδια με τα σχήματα

Ένας αφρός ξυρίσματος, ένα φωτεινό τραπέζι και ένα μεγάλο ζάρι μάς μαθαίνουν τα σχήματα! Σχεδιάζουμε σχήματα στον αφρό, παίζουμε κινητικά παιχνίδια με το ζάρι των σχημάτων και φτιάχνουμε σχήματα με καπάκια πάνω στη φωτοτράπεζα. 
Νήπια 2

 

Το καλύτερο δώρο είναι ένα βιβλίο!

Πάνω από 130 τίτλους παιδικής λογοτεχνίας συγκέντρωσαν και δώρισαν οι μαθητές του Νηπιαγωγείου "ΔΕΛΑΣΑΛ” στους μαθητές του 11ου Ειδικού Νηπιαγωγείου και 12ου Ειδικού Δημοτικού του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ. Η κ. Φούντου μετέφερε τις γεμάτες τσάντες και τις παρέδωσε μαζί με τις ευχές όλων μας, ώστε η συντροφιά των βιβλίων και η αγάπη των παιδιών να φέρει πολλά χαμόγελα. Άλλωστε, η καλύτερη παρέα για τα παιδιά θα είναι πάντα το βιβλίο...
 
  
 
 

Το ελαιόδεντρο

Τα παιδιά γνωρίζουν την ιστορία της ελιάς και γεύονται τις υπέροχες γεύσεις της.
Νήπια 1