Το πρώτο κουδούνι χτύπησε...

 Τη Δευτέρα, 12 Σεπτεμβρίου, χτύπησε το πρώτο κουδούνι του σχολείου και όλη η οικογένεια «ΔΕΛΑΣΑΛ», εκπαιδευτικοί, μαθητές, γονείς και απόφοιτοι βρέθηκαν ξανά, «μαζί και από κοινού», για την έναρξη του νέου σχολικού έτους. Τον αγιασμό τέλεσε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Σταυρουπόλεως και Νεαπόλεως κ.κ. Βαρνάβας, ενώ μας τίμησαν με την παρουσία τους η Πρόεδρος του Συ.Λ.Ε.Α., κ. Σταυρούλα Κανελλοπούλου, και ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Θεσσαλονίκης, κ. Χρήστος Ρουμπίδης. Η Διοίκηση του Κολεγίου και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αποφοίτων, κ. Στέλιος Συμεωνίδης, υποδέχτηκαν και βράβευσαν τους αποφοίτους του 2022, για την επιτυχία τους στις πανελλαδικές εξετάσεις.  Με τις ευχές του Γενικού Διευθυντή του Κολεγίου, κ. Ιωάννη Παπαδόπουλου, οι μαθητές/τριες ξεκίνησαν το νέο σχολικό έτος αισιόδοξα και ελπιδοφόρα. 

Καλή και δημιουργική σχολική χρονιά σε όλους!


  

  

  

  

Καλή Σχολική Χρονιά!

Εκ μέρους των Frères, της Διεύθυνσης του Κολεγίου, των Διευθυντών όλων των βαθμίδων, του εκπαιδευτικού και διοικητικού προσωπικού σάς ευχόμαστε καλή σχολική χρονιά, με υγεία και δημιουργικότητα.

Αλλαγή αριθμού τηλεφώνου «ΔΕΛΑΣΑΛ», από τις 25 Αυγούστου 2022

Ο αριθμός του τηλεφωνικού μας κέντρου έχει αλλάξει. Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, μπορείτε να καλείτε στο 2310 633333 και να ακολουθήσετε τις οδηγίες που θα σας συνδέσουν με τη σχολική βαθμίδα ή την υπηρεσία που σας ενδιαφέρει. 

Θα θέλαμε, επίσης, να σας ενημερώσουμε ότι το τηλεφωνικό μας κέντρο διαθέτει άλλα 4 νούμερα: 6973 633 333 - 6973 633 334 - 6973 633 335 - 6973 633 336 τα οποία σας τα κοινοποιούμε, προκειμένου να γνωρίζετε τους αριθμούς των συγκεκριμένων τηλεφώνων, όταν σας καλούν από το Κολέγιό μας.

Για την εύρυθμη λειτουργία του τηλεφωνικού μας κέντρου και την πιο άμεση εξυπηρέτησή σας, θα θέλαμε να καλείτε αποκλειστικά στο 2310 633 333.

Καλό Καλοκαίρι

 

Νηπιαγωγείο: Υλικά για τη Σχολική Χρονιά 2022-2023

Αγαπητοί Γονείς και Κηδεμόνες,

Στον χώρο αυτό θα βρείτε τα υλικά τα οποία θα χρειαστεί να προμηθευτείτε για την τάξη σας, με το ξεκίνημα της νέας χρονιάς.

Νήπια
Υλικά Τάξης
Αγγλικά
Γαλλικά
Μουσική
Εικαστική Αγωγή (Α)
Εικαστική Αγωγή (Β)  

Προνήπια
Υλικά Τάξης
Αγγλικά
Γαλλικά
Μουσική
Εικαστική Αγωγή (Α)
Εικαστική Αγωγή (Β)


Ζώνη Δραστηριοτήτων: Υλικά για τη Σχολική Χρονιά 2022-2023
Παιδικός Σταθμός: Υλικά για τη Σχολική Χρονιά 2022-2023

Αγαπητοί Γονείς και Κηδεμόνες,

Στον χώρο αυτό θα βρείτε τα υλικά τα οποία θα χρειαστεί να προμηθευτείτε για την τάξη σας, με το ξεκίνημα της νέας χρονιάς.


Παιδικός Σταθμός 1 & 2
Υλικά Τάξης


Παιδικός Σταθμός 3      
Υλικά Τάξης

"Clay Play", από τους Hehe Art

Για μια ακόμα φορά, η Hehe Art επισκέφθηκε το σχολείο μας για να δημιουργήσουμε όλοι μαζί υπέροχες κατασκευές, αυτή τη φορά με...πηλό! Τα Μελισσάκια μας έφτιαξαν μοναδικά ψάρια και κοράλλια του βυθού ενώ τα Αστεράκια κατασκεύασαν έναν κόσμο γεμάτο αυτοκίνητα, καράβια, τρένα κι άλλα μεταφορικά μέσα. Κι όλοι εμείς υποσχεθήκαμε πως αυτή θα είναι η αρχή ενός καλοκαιριού γεμάτο με ανέμελο και ξέγνοιαστο παιχνίδι.

Παιδικός Σταθμός 1, 2 και 3