Χριστουγεννιάτικη Γιορτή Νηπιαγωγείου «ΔΕΛΑΣΑΛ»

«Η περιπέτεια μιας χριστουγεννιάτικης ορχήστρας»
Ένα μουσικό ταξίδι, που θα μείνει αξέχαστο σε όλους!
 

Οι μαθητές και οι μαθήτριες του Νηπιαγωγείου του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ» σάς προσκαλούν στη χριστουγεννιάτικη γιορτή τους, την Τετάρτη, 19 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 19:00, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Κολεγίου.
 

Το στόλισμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου στα προνήπια

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και τα προνήπια στόλισαν το χριστουγεννιάτικο δέντρο της τάξης. Τοποθέτησαν προσεκτικά το στολιδάκι τους στο δέντρο υπό τη μελωδία αγαπημένων χριστουγεννιάτικων τραγουδιών και ευχήθηκαν "Καλά Χριστούγεννα!".
Προνήπια 1 & 2

 

Το έλατο!

Τα μελισσάκια στολίζουν το συμβολικό έλατο που σχεδιάστηκε στο πάτωμα της τάξης με πολύχρωμες μπαλίτσες πον-πον ακούγοντας το ομώνυμο τραγούδι!
Παιδικός Σταθμός 3

 

Les trois petits cochons

Γίναμε και εμείς μικρά γλυκά γουρουνάκια και αφού διαβάσαμε το ωραίο παραμύθι στα γαλλικά παίξαμε μικρές σκηνές της ιστορίας!
-Petit cochon, gentil petit cochon, puis-je entrer?
Le loup souffla une fois deux fois, trois fois....
-Au secours !
 
Τμήμα Γαλλικών Σπουδών - Νήπια 1 & 2

 

Les émotions

Τα Προνήπια μας εκφράζουν τα συναισθήματά τους στα γαλλικά! Je suis heureux, je suis en colère, je suis triste, j'ai peur ! Με την περιπέτεια των ηρώων του βιβλίου "La couleur des émotions" μαθαίνουμε διασκεδαστικά τα συναισθήματα. Έπειτα, μιμούμαστε το καθένα από αυτά!
Τμήμα Γαλλικών Σπουδών | Προνήπια 1 & 2

 

Θεατρική παράσταση: Ο πρίγκιπας Λεμόνης και η όμορφη Κρεμμύδω

Πηγαίνουμε στην Πολυδύναμη Αίθουσα του Νηπιαγωγείου και παρακολουθούμε την πρώτη μας παράσταση! Ο Πρίγκιπας Λεμόνης και η όμορφη Κρεμμύδω μάς αποδεικνύουν ότι η αγάπη όλα τα ξεπερνά, διασκεδάζουμε και παίζουμε μαζί τους!
Παιδικός Σταθμός

 

Παιχνίδια με τα σχήματα

Ένας αφρός ξυρίσματος, ένα φωτεινό τραπέζι και ένα μεγάλο ζάρι μάς μαθαίνουν τα σχήματα! Σχεδιάζουμε σχήματα στον αφρό, παίζουμε κινητικά παιχνίδια με το ζάρι των σχημάτων και φτιάχνουμε σχήματα με καπάκια πάνω στη φωτοτράπεζα. 
Νήπια 2