Θεατρική Παράσταση "Ο Μάγος του Οζ"

Την Τετάρτη, 31 Οκτωβρίου το Νηπιαγωγείο παρακολούθησε τη μουσικοθεατρική παράσταση "Ο Μάγος του Οζ", στο Ράδιο Σίτυ.

Ξεδιπλώθηκαν μπροστά στα μάτια των παιδιών, οι περιπέτειες της μικρής Ντόροθυ από την Αμερική. Ένας κυκλώνας παίρνει το σπίτι της και το μεταφέρει μίλια μακριά σε μια φανταστική πολιτεία. Εκεί θα συναντήσει ένα άμυαλο σκιάχτρο, ένα δειλό λιοντάρι και έναν τενεκεδένιο. Όλοι μαζί θα ξεκινήσουν για τη Χρυσαφένια Πολιτεία, με σκοπό να συναντήσουν τον ΜΑΓΟ ΤΟΥ ΟΖ! Το έργο είναι ένας ύμνος στη φιλία ,την αυταπάρνηση, την αγάπη για το σπίτι και την οικογένεια. Οι τέσσερις φίλοι θα περάσουν από πολλές δυσκολίες. Μέσα απ’ αυτές θα γνωρίσουν τον ίδιο τους τον εαυτό και θα δοκιμάσουν τη φιλία τους.
Νήπια & Προνήπια

 

Δέμα στους ήρωες του 1940

Θέλοντας να τιμήσουμε τους ήρωες του αγώνα και κατανοώντας τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν, αποφασίσαμε να φτιάξουμε ένα δέμα. Σκεφτήκαμε και ζωγραφίσαμε τα εφόδια, που θα τους ήταν απαραίτητα, φυλαχτά και φωτογραφίες αγαπημένων προσώπων. Τέλος, γράψαμε και ένα γράμμα για να τους δώσουμε κουράγιο και ελπίδα.
Νήπια 2

Άσκηση σεισμού

Την Πέμπτη, 11 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε η πρώτη άσκηση σεισμού για το Νηπιαγωγείο και τον Παιδικό Σταθμό. Τα παιδιά ακολούθησαν με προσοχή τις οδηγίες και τους κανόνες ασφαλείας και εκκένωσαν το κτήριο με επιτυχία.
Νηπιαγωγείο και Παιδικός Σταθμός

"Art Bazaar" στη Γκαλερί Ρώ

Με τεράστια επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος, την Κυριακή, 11 Νοεμβρίου, η έκθεση ζωγραφικής του Νηπιαγωγείου, Δημοτικού και Γυμνασίου του Κολεγίου "ΔΕΛΑΣΑΛ", στην Γκαλερί Ρώ. Για άλλη μια χρονιά, πλήθος κόσμου μαγεύτηκε από τις πρωτότυπες ιδέες των παιδιών, την αγάπη τους για την τέχνη και την προσφορά, αλλά και τη δημιουργικότητά τους. Οι καλλιτέχνες του Κολεγίου "ΔΕΛΑΣΑΛ" δημιούργησαν πανέμορφα έργα, τα οποία πουλήθηκαν σε γονείς και φίλους τους Κολεγίου. Όλα τα έσοδα από την πώληση των έργων δόθηκαν στον Σύλλογο γονιών των παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια, ΦΛΟΓΑ.
 
 

 

 

 

 

 

 

 

Knock, knock....Trick or treat?

Οι μικροί μας μαθητές ήρθαν πιο κοντά στην αμερικάνικη και αγγλική κουλτούρα γιορτάζοντας την ημέρα του Halloween. Έπαιξαν διάφορα διασκεδαστικά παιχνίδια με την Miss Pumpkin (η δεσποινίς Κολοκύθα), την Miss Witch (η δεσποινίς Μάγισσα) και The Ghost (το Φάντασμα) και έφτιαξαν όμορφες κατασκευές.
Τμήμα Αγγλικών Σπουδών – Νήπια & Προνήπια

 

Ας παίξουμε με το ασπρόμαυρο!

Τα αστεράκια 1 και 2 μαθαίνουν τα χρώματα άσπρο και μαύρο! Με βρεγμένη άσπρη κιμωλία, κάνουν γραμμές πάνω σε μαύρο βελουτέ χαρτί! Τι ζωάκι πιστεύετε ότι θα φτιάξουν; Μα, φυσικά, μία ζέβρα!
Παιδικός Σταθμός 1 & 2
 

Ο σκαντζόχοιρος

Τα μελισσάκια, μέσα στο πλαίσιο γνωριμίας με τα ζώα του δάσους, που πέφτουν σε χειμερία νάρκη, φτιάχνουν τον δικό τους ξεχωριστό σκαντζόχοιρο από πηλό και μακαρόνια.
Παιδικός Σταθμός 3