Εθελοντική Αιμοδοσία στο Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ» // 5 Δεκεμβρίου 2021


Το πρόγραμμα της αιμοδοσίας του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ», το οποίο πραγματοποιείται εδώ και έξι (6) χρόνια, συνεχίζει να χαρίζει το ωραιότερο δώρο στους συνανθρώπους μας.

"Μαζί και από Κοινού" θα τα καταφέρουμε και πάλι!

Την Κυριακή, 5 Δεκεμβρίου 2021, από τις 10:00' έως και τις 13:00', η κινητή μονάδα του Γ.Ν.Θ. «Γ. Παπανικολάου» θα βρίσκεται στις εγκαταστάσεις του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ», με σκοπό την ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος «ΔΕΛΑΣΑΛ».

Πρόκειται για σημαντική κίνηση, ειδικά αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε, που μπορεί να δώσει χαρά, ελπίδα και αισιοδοξία σε όλο τον κόσμο. Με όπλο την υπευθυνότητα και την αλληλεγγύη μπορούμε να χαρίσουμε το πολυτιμότερο δώρο στους συνανθρώπους μας, και κυρίως στις ευπαθείς ομάδες. 

Η εκδήλωση είναι μια πρωτοβουλία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Νηπιαγωγείου – Δημοτικού. Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί με την τήρηση του απαραίτητου υγειονομικού πρωτοκόλλου προστασίας που επιβάλλει ο ΕΟΔΥ για κάθε δράση εθελοντικής αιμοδοσίας εκτός νοσοκομείων. Διαβάστε περισσότερα εδώ: https://bit.ly/3lNhUow .

Διαβάστε το ενημερωτικό υλικό για τους αιμοδότες εδώ: https://bit.ly/3lPDkkS.

Η προσέλευση στον χώρο Εθελοντικής Αιμοδοσίας, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ», θα γίνεται με μάσκα και σε προγραμματισμένο ραντεβού.

Για το ραντεβού τους, οι υποψήφιοι αιμοδότες μπορούν να δηλώσουν ηλεκτρονικά εδώ https://forms.gle/7dC1Ubgd3H6kBBtRA έως την Τετάρτη, 1 Δεκεμβρίου 2021, και η γραμματεία του Κολεγίου θα επικοινωνήσει μαζί τους για το ραντεβού.

Δίνουμε αίμα! Δίνουμε ζωή!