Έκτακτη ενημέρωση

Αγαπητοί Γονείς και Κηδεμόνες,

Με απόφαση του Υπουργού Υγείας, κ. Βασίλη Κικίλια,  όλα τα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας, δημόσια και ιδιωτικά, προχωρούν σε αναστολή της λειτουργίας τους, με στόχο τη μείωση της διασποράς του κορωνοϊού. Πιο συγκεκριμένα, από αύριο Τετάρτη, 11 Μαρτίου 2020 και για 14 ημέρες το Κολέγιο "ΔΕΛΑΣΑΛ" (Παιδικός Σταθμός, Νηπιαγωγείο, Δημοτικό, Γυμνάσιο και Λύκειο) θα παραμείνει κλειστό, μέχρι να υπάρξει νεότερη εντολή από το Υπουργείο.

Όπως σας είχαμε αναφέρει και σε προηγούμενη επιστολή, το Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ» θα βρίσκεται σε τακτική επικοινωνία με  όλους τους Γονείς και Κηδεμόνες, μέσω ανακοινώσεων στα κοινωνικά μέσα και μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Για όλες τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις θα λαμβάνετε συνεχείς ενημερώσεις. Η γραμματεία του Κολεγίου θα συνεχίσει  να σας εξυπηρετεί καθημερινά. 

Θα παραμείνουμε σε τακτική επαφή με το Υπουργείο Παιδείας, Υπουργείο Υγείας και την Περιφέρεια της Κεντρικής Μακεδονίας και ελπίζουμε ότι τα μέτρα πρόληψης θα αποδειχθούν αποτελεσματικά, ώστε αυτή η "παγκόσμια επιδημία" να περιοριστεί σύντομα. 

Με εκτίμηση
Από τη Διεύθυνση του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ»