Art Bazaar του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ»

Με τεράστια επιτυχία πραγματοποιήθηκε, για μία ακόμη χρονιά, η έκθεση ζωγραφικής του Νηπιαγωγείου και του Δημοτικού Σχολείου του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ», στην Αίθουσα Allatini - Dassault, του Γαλλικού Ινστιτούτου. Την έκθεση επισκέφθηκε πλήθος κόσμου, που μαγεύτηκε από τις πρωτότυπες ιδέες των παιδιών, από τη δημιουργικότητά τους, από την αγάπη τους για την τέχνη αλλά και από το πνεύμα προσφοράς στον συνάνθρωπο.

 
Ο πουαντιγισμός, η τεχνοτροπία της pop art και της οp art, ο κυβισμός και ο σουρεαλισμός ενέπνευσαν τη φαντασία των μικρών μας δημιουργών. Στην πανέμορφη αυτή αίθουσα ζωντάνεψαν τα έργα του Κλιμτ, του Βαν Γκογκ και του Πικάσο και ταξίδεψαν όλους τους παρευρισκομένους στη μαγεία της ζωγραφικής.
 
Οι μικροί καλλιτέχνες του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ» παρουσίασαν πανέμορφα έργα, τα οποία πουλήθηκαν σε γονείς και φίλους του Κολεγίου. Όλα τα έσοδα από την πώληση των έργων δόθηκαν στον Σύλλογο αρωγής γονέων των παιδιών με αυτισμό "Αχτίδα". Ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Δημητριάδης, αλλά και ο Γενικός Γραμματέας κ. Κωστόπουλος συγκίνησαν με τον λόγο τους και ευχαρίστησαν τους μαθητές και το Κολέγιο για την ευγενική τους χειρονομία.