Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το Σάββατο, 20 και την Κυριακή, 21 Απριλίου 2019 το 6ο Spring Bazaar των Φίλων Μέριμνας Θεσσαλονίκης στην Αποθήκη Γ΄ στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, από τις 11:00 μέχρι τις 19:00. Το θέμα της φετινής εκδήλωσης ήταν «Ινδιάνοι της Άγριας Δύσης».
 
Με κεντρικό άξονα το παιχνίδι και βασιζόμενοι στην εθελοντική βοήθεια και προσφορά, η ομάδα εθελοντισμού Α΄ Γυμνασίου του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ» με τη συνεργασία των υπευθύνων ρομποτικής του Νηπιαγωγείου - Δημοτικού και εικαστικών του Νηπιαγωγείου, βοήθησαν τη φετινή διοργάνωση και κράτησαν συντροφιά στους λιλιπούτειους επισκέπτες, με μεγάλα διαδραστικά και ομαδικά παιχνίδια ρομποτικής και με ένα υπέροχο εργαστήριο εικαστικών.
 
Το Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ» για άλλη μια φορά συμμετείχε σε αυτή τη γιορτή αγάπης και προσφοράς προς το παιδί, την Κυριακή, 21 Απριλίου 2019, από τις 15:00 μέχρι τις 18:00, με τα παρακάτω εργαστήρια:
  • Όμιλος Ρομποτικής Νηπιαγωγείου: «Το Beebot  στο Ινδιάνικο χωριό».
  • Όμιλος Ρομποτικής Δημοτικού: «Ανακαλύπτω τα ιερά ζώα των ινδιάνων μέσα από τη Ρομποτική».
  • Όμιλος Εικαστικών Νηπιαγωγείου: «Ινδιάνικα ΤΟΤΕΜ».
  • Ομάδα Εθελοντισμού Α΄ Γυμνασίου: Βοήθεια στην πώληση των ειδών του Bazaar.
Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και τους υπευθύνους για τη συμμετοχή τους σ’ αυτή τη γιορτή προσφοράς και εθελοντισμού στην πόλη μας!