Βράβευση Bravo Schools

Μόλις παραλάβαμε το δώρο μας, ένα Osmo genius kit, από τον Πανελλήνιο Σχολικό Διαγωνισμό Bravo Schools «Δημιουργούμε έναν καλύτερο κόσμο». Το Νηπιαγωγείο «ΔΕΛΑΣΑΛ» συμμετείχε στον διαγωνισμό με το ετήσιο project των Προνηπίων, με τίτλο: «Ο κόσμος που κρύβεται μέσα μου», και εντάχθηκε στο Δίκτυο Σχολείων Πρεσβευτών για τους 17 Παγκόσμιους Στόχους (SGDs School Club).

Το Νηπιαγωγείο μας βραβεύτηκε στον Διαγωνισμό και βρίσκεται ανάμεσα στις τρεις καλύτερες εκπαιδευτικές προσεγγίσεις, από 202 σχολεία και 545 συμμετοχές πανελληνίως.

Το Osmo genius kit ανήκει στο εκπαιδευτικό STEM και αποτελείται από 5 έξυπνα παιχνίδια, που μετατρέπουν το iPad σε κέντρο δημιουργικότητας, παιχνιδιού, φαντασίας, ένα εργαλείο μάθησης και διασκέδασης! Η τεχνολογία του Osmo τού επιτρέπει να "βλέπει" πώς κινούνται και τοποθετούνται τα πραγματικά, χειροπιαστά κομμάτια μπροστά στην οθόνη, και ανταποκρίνεται με ενθάρρυνση, καθοδήγηση και γέλιο. Αυτός είναι ο λόγος που κάθε παιχνίδι επικεντρώνεται σε μια δραστηριότητα, είτε αυτό είναι η τοποθέτηση των κομματιών του Tangram, των καρτών με τους αριθμούς ή η ζωγραφική, το Osmo "βλέπει" και αντιδρά στις ενέργειες του παιδιού. Με τον τρόπο αυτό, βοηθά το παιδί να χτίσει την αυτοπεποίθησή του στα μαθηματικά (Numbers) και την ορθογραφία (Words), καθώς και στην οπτικοποίηση (Tangram), την επίλυση προβλημάτων (Newton), και τη δημιουργική ζωγραφική (Masterpiece).

Ευχαριστούμε Bravo Schools!