«Ο κόσμος που κρύβεται μέσα μου»

Την Κυριακή, 1 Απριλίου 2018, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στον όμορφο χώρο της Στέγης Πολιτισμού «Λυρικός Μικρός Πλανήτης», η παρουσίαση του εκπαιδευτικού Project των Προνηπίων του Νηπιαγωγείου του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ», με τίτλο «Ο κόσμος που κρύβεται μέσα μου».

Ύστερα από έναν σύντομο χαιρετισμό της Διευθύντριας του Νηπιαγωγείου κ. Αίγλης Φούντου και των υπεύθυνων Νηπιαγωγών των τμημάτων κ. Ελευθερίας Λαφτσίδη και κ. Δήμητρας Παπαδοπούλου, τον λόγο πήραν οι κ. Βερβερίδου Ρούλα και Δουργουνάκη Χριστίνα, εμψυχώτριες του εκπαιδευτικού προγράμματος με τίτλο: «Σαφάρι στη χώρα των συναισθημάτων», εισάγοντάς μας με αυτόν τον τρόπο στο σημαντικό ταξίδι της διαχείρισης των συναισθημάτων μας.

Οι μικροί μας μαθητές ξενάγησαν τους γονείς και τους φίλους τους στον χώρο της έκθεσης, όπου θαύμασαν το φωτογραφικό υλικό και τις μοναδικές τους δημιουργίες. Το “παρών” στην εκδήλωση έδωσε το τμήμα εικαστικών, καθώς και το αγγλικό και το γαλλικό τμήμα του Κολεγίου, με προβολή βίντεο, διαδραστικά παιχνίδια και δημιουργίες των μικρών μας μαθητών. Τέλος, οι γονείς σκανάροντας τα QR codes είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν βίντεο αφηγήσεων και δράσεων των παιδιών, με πληροφορίες για όλα τα συναισθήματα και τη διαχείρισή τους.