Αποφοίτηση Νηπιαγωγείου 2009 - 2010

Αντίγραφο-από-016482 Ζούσε κάποτε, στην Ισπεπονία, μία πεντάμορφη κυρά που τη λέγανε Δόνα Τερηδόνα…

Η Δόνα Τερηδόνα αγαπήθηκε τόσο πολύ από τους φετινούς μαθητές του νηπιαγωγείου, που «ζωντάνεψε» μπροστά στο κοινό την Τετάρτη, 9 Ιουνίου 2010.

Οι μικροί μαθητές έλαμψαν πάνω στη σκηνή της Αίθουσας Εκδηλώσεων του ΔΕΛΑΣΑΛ και κέρδισαν το πιο θερμό χειροκρότημα των θεατών.

Πολύχρωμα γλυκίσματα χόρεψαν ρυθμικά, αστείοι γορίλλες έκαναν μεγάλη εμφάνιση, περαστικοί βούτηξαν στις τρύπες της Δόνας Τερηδόνας, διάσημοι μάγειρες χόρεψαν με τις κουτάλες τους, συμπαθέστατα ποντίκια έφαγαν τη γαμήλια τούρτα, Λουκίες συνομίλησαν με τη Δόνα Τερηδόνα και τέλος ο καθρέφτης και η Δόνα Τερηδόνα μας ταξίδεψαν στο κάστρο της Ισπεπονίας όπου η Δόνα Τερηδόνα έβαλε σε εφαρμογή τα σατανικά της σχέδια!

Ήταν μια θεατρική παράσταση πολύ … παραμυθένια και πάνω απ’ όλα χαρούμενη και πολύχρωμή. Όπως είναι και η ζωή μας εδώ στο Νηπιαγωγείο Le Petit La Salle.

Μετά το τέλος της θεατρικής παράστασης, ακολούθησε η πιο όμορφη τελετή αποφοίτησης που έχετε δει ποτέ! Δεκάδες νήπια φόρεσαν μπλε τηβέννους, πέταξαν τα καπέλα τους και είπαν ένα μεγάλο αντίο στο νηπιαγωγείο!

Τους ευχόμαστε καλή πρόοδο στο Δημοτικό κι ελπίζουμε να επισκέπτονται συχνά το πρώτο τους σχολείο, το νηπιαγωγείο που τόσο πολύ αγάπησαν.

Αντίγραφο-από-016391 Αντίγραφο-από-016424