Αθλητικό – Πολιτιστικό Φεστιβάλ 2010

014572 Το Κολέγιο ΔΕΛΑΣΑΛ για άλλη μια χρονιά διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία το Αθλητικό και Πολιτιστικό του Φεστιβάλ, την Κυριακή, 9 Μαΐου 2010. Μαθητές, δάσκαλοι, καθηγητές συμμετείχαν σε τουρνουά ποδοσφαίρου, μπάσκετ, βόλεϊ, σκάκι, τένις, πινγκ πονγκ, Tae Kwon Do διασκέδασαν με την ψυχή τους απολαμβάνοντας τον ανοιξιάτικο ήλιο.

014944 Η ημέρα της μητέρας τιμήθηκε ιδιαίτερα με τη γιορτή που ετοίμασαν και παρουσίασαν οι μαθητές και οι μαθήτριες της Α΄ τάξης αλλά και οι όμιλοι του θεατρικού παιχνιδιού, του μπαλέτου, της ενόργανης και του μοντέρνου χορού με το παραμύθι των αδελφών Γκριμ «Χάνσελ και Γκρέτελ» ταξίδεψαν τους εκλεκτούς μας προσκεκλημένους στο μαγικό κόσμο του παραμυθιού.

Ξεχωριστή παράσταση ήταν αυτή των ομίλων του θεατρικού παιχνιδιού, της μουσικής προπαιδείας και του μπαλέτου των λιλιπούτειων μαθητών του Νηπιαγωγείου μας με τίτλο «Η μαγική   μηλιά».

014962 014412

Θερμές ευχαριστίες απευθύνουμε σε όλους όσοι συνεισέφεραν στη φιλανθρωπική δράση του Κολεγίου μας για την αγορά 7 ραπτομηχανών για τα κωφάλαλα παιδιά στην Καμπούλ.

015035  014908

Όλα και όλοι ήταν υπέροχοι! Συγχαρητήρια και του χρόνου με υγεία να ξανανταμώσουμε και να μοιραστούμε τέτοιες υπέροχες στιγμές ξεγνοιασιάς και δημιουργίας!