ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ “ΔΕΛΑΣΑΛ” ΣΤΟΝ ΑΛΙΜΟ

GR-DeLaSalle4 Με ιδιαίτερη λαμπρότητα τελέστηκαν τα εγκαίνια του ιδιωτικού σχολείου «Δελασάλ» στον Άλιμο Αττικής. Το νέο δημοτικό σχολείο της Ελληνογαλλικής Σχολής Πειραιά “Saint-Paul”, που λειτουργεί από τον Σεπτέμβριο του 2009, άνοιξε και επίσημα τις πόρτες του το βράδυ του Σαββάτου, 12 Δεκεμβρίου 2009.

Την τελετή του αγιασμού των εγκαταστάσεων τέλεσε Αρχιεπίσκοπος των εν Αθήναις Καθολικών, κ. Νικόλαος Φώσκολος, ο οποίος μαζί με τους εκπροσώπους του “Saint-Paul” έκοψαν την κορδέλα των εγκαινίων.

Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα της βραδιάς άνοιξε η Φιλαρμονική του “Saint-Paul”. Στη συνέχεια, οι μικροί μαθητές του «Δελασάλ» έκλεψαν την παράσταση με τις επιδόσεις τους στο μπαλέτο και τους παραδοσιακούς χορούς.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Νέας Σμύρνης π. Πολύκαρπος Κεντικελένης, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ο.Σ.Κ. κ. Σ. Αγιάσογλου, ο Δήμαρχος Αλίμου κ. Θ. Ορφανός, δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι του Δήμου Πειραιά, ο μορφωτικός ακόλουθος της Γαλλικής πρεσβείας κ. Petit, ο Προϊστάμενος του 4ου Γραφείου Α’θμιας Εκπαίδευσης Δ’ Αθήνας κ. Ι. Παπάζογλου και πλήθος άλλων προσκεκλημένων. Η βραδιά τελείωσε με δεξίωση.

GR-DeLaSalle1 GR-DeLaSalle6GR-DeLaSalle2 GR-DeLaSalle3