Ο πίνακας και η ιστορία του

Μαζί με τα παιδιά παρατηρούμε και αναλύουμε πίνακες ζωγραφικής του Πάμπλο Πικάσο και του Σπύρου Βασιλείου, και εμπνευσμένοι από αυτούς, φτιάχνουμε ιστορίες.
Νήπια 2

  

Με έμπνευση από τον Σωτήρη Σόρογκα

Εμπνευσμένοι από την έκθεση του Σωτήρη Σόρογκα (άλογο,1974, ακρυλικό και κάρβουνο σε μουσαμά) φτιάχνουμε τη δίκη μας ιστορία!
Νήπια 2

 

Το παιχνίδι των λέξεων συνεχίζεται!

Βρίσκουμε και φτιάχνουμε συνώνυμες και αντώνυμες λέξεις!
Νήπια 2

   

Φτιάχνουμε λαμπάδες

Ο Παιδικός Σταθμός και Νηπιαγωγείο του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ» σε συνεργασία με την εταιρία "Wood Stories", φτιάχνουν όμορφες λαμπάδες για τους "Γιατρούς του Κόσμου", το "Κάνε Μια Ευχή - Ελλάδος" και τον "Σύλλογο Φίλων Εθελοντών του Βρεφοκομείου Άγιος Στυλιανός". Καλό Πάσχα σε όλους!
Νηπιαγωγείο & Παιδικός Σταθμός

 

 

Γαλλικές καμπανούλες και λαγουδάκια έκρυψαν σοκολατένια αβγουλάκια σε όλο το σχολείο!

Την τελευταία εβδομάδα στο σχολείο μας ασχοληθήκαμε με δραστηριότητες για το Πάσχα! Ζωγραφίσαμε, ανταλλάξαμε ευχές και ακολουθήσαμε τα γαλλικά έθιμα! Γεμίσαμε παντού γαλλικές ευχές και χαμόγελα! Σας ευχόμαστε Joyeuses Pâques!
Προνήπια 1&2

 

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ - Παρουσίαση Project Παιδικού Σταθμού «Τρώγοντας Υγιεινά»

Οι μαθητές και οι μαθήτριες του Παιδικού Σταθμού «ΔΕΛΑΣΑΛ» σάς προσκαλούν στην παρουσίαση του ετήσιου εκπαιδευτικού Project τους, με τίτλο «Τρώγοντας Υγιεινά»🍅🥕🍋🍏🍎, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 22 Απριλίου 2018, ώρα 11.30’, στην Γκαλερί Ρώ.
 
Σας περιμένουμε όλους εκεί!
 

Chasse aux œufs!

Οι καμπανούλες και τα λαγουδάκια έκρυψαν σοκολατένια αβγουλάκια σε όλο το σχολείο! Μέσα στις τάξεις, στους διαδρόμους, στην αυλή....
Με μεγάλη μας χαρά ψάξαμε καλά και τα βρήκαμε όλα!

Όλοι μαζί σας ευχόμαστε Joyeuses Pâques!
Παιδικός Σταθμός 1 & 2