Παίζουμε κρυπτόλεξο!

Αφού φορέσουμε τα ερευνητικά μας γυαλιά, ψάχνουμε να βρούμε τις λέξεις που κρύφτηκαν είτε οριζόντια είτε κάθετα είτε διαγώνια!
Νήπια 2

   

 

La couleur des émotions !

Διαβάσαμε το βιβλίο με τα συναισθήματα!  Χωρίσαμε τα συναισθήματά μας με χρώματα και έπειτα τα χωρίσαμε σε μικρά βαζάκια, ώστε να μπορούμε να τα αναγνωρίζουμε!
Jaune-> je suis heureux
Bleu-> je suis triste
Rouge-> je suis en colère
Marron-noir-> j'ai peur
Τμήμα Γαλλικών

 

 

Πρόγραμμα Δημιουργικής Γραφής

Στο πλαίσιο του φετινού μας εκπαιδευτικού project, με τίτλο «Ο μαγικός κόσμος των γραμμάτων», οι μαθητές και οι μαθήτριες των Νηπίων θα παρακολουθήσουν ένα μηνιαίο πρόγραμμα Δημιουργικής Γραφής. Κατά τη διάρκεια του προγράμματος, τα παιδιά με οδηγό τη φαντασία τους δημιούργησαν τις δικές τους ιστορίες, τις εικονογράφησαν και τις πλαισίωσαν γράφοντας λέξεις και μικρές λεζάντες με σκοπό να εξηγήσουν την πλοκή της.
Νήπια 1 & 2

 

 

Έκθεση Σωτήρη Σόρογκα «Κατά βάθος είναι ζήτημα φωτός»

Οι μαθητές του Νηπιαγωγείου μας περιηγήθηκαν στην έκθεση «Σωτήρης Σόρογκας: Κατά βάθος είναι ζήτημα φωτός» και συμμετείχαν σε μουσειακό εκπαιδευτικό πρόγραμμα στο Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών.
Νήπια & Προνήπια

 

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ - «Ο κόσμος που κρύβεται μέσα μου»

Οι μαθητές και οι μαθήτριες των Προνηπίων του Νηπιαγωγείου «ΔΕΛΑΣΑΛ» σάς προσκαλούν στην παρουσίαση του ετήσιου εκπαιδευτικού Project τους, με τίτλο «Ο κόσμος που κρύβεται μέσα μου». Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 1 Απριλίου 2018, ώρα 12.30’, στη Στέγη Πολιτισμού Λυρικός Μικρός Πλανήτης (Βασ. Όλγας 285 – Περιοχή Αιγαίου).

Σας περιμένουμε όλους εκεί!
 

Τα Μέσα Μεταφοράς. Το τρένο.

Τσαφ-τσουφ, τσαφ-τσουφ το τρένο περνά και μας σφυρά... Τα μελισσάκια μεταμορφώνονται στη μηχανή και τα βαγόνια ενός τρένου, που κινείται πάνω στις ράγες και περνάει μέσα από τούνελ άλλοτε γρήγορα και άλλοτε αργά!
Παιδικός Σταθμός 3

 

Παιχνίδι με ζάρια

Γινόμαστε ζευγαράκια, ρίχνουμε τα ζάρια και μαθαίνουμε να κάνουμε πρόσθεση!
Νήπια 2