Η πρόσκληση του Julien

Φτιάξαμε μια πρόσκληση στον Julien. Τον προσκαλούμε το Σάββατο στη γιορτούλα μας και για να μην χαθεί του φτιάξαμε έναν χάρτη. Θα πρέπει να ακολουθήσει τα χρωματιστά βήματα και να έρθει να μας βρει στο σχολείο. Εκεί, θα μας περιμένουν πολλές εκπλήξεις στα γαλλικά! 
Joyeux Noël Julien!
Αστεράκια 1&2

Ρομποτική Νηπιαγωγείου

Το ταξίδι στον μαγικό κόσμο της ρομποτικής για τους μικρούς μας επιστήμονες, συνεχίζεται. Οι μικροί μας επιστήμονες μαθαίνουν τι είναι τα γρανάζια και σε τι χρησιμεύουν. Στη συνέχεια, προχώρησαν στην κατασκευή των εντυπωσιακών ρομπότ τους.
 
 

 

Χριστουγεννιάτικη Γιορτή Νηπιαγωγείου «ΔΕΛΑΣΑΛ»

«Κάνω μια ευχή!»
Μια χριστουγεννιάτικη ιστορία για τη δύναμη των παιδικών ευχών
 
Οι μαθητές και οι μαθήτριες του Νηπιαγωγείου του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ» σάς προσκαλούν στη χριστουγεννιάτικη γιορτή τους, την Τετάρτη, 20 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 19.00’, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Κολεγίου.
Να είστε όλοι εκεί!
 

Χριστουγεννιάτικες προετοιμασίες

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και οι πρόβες για τη χριστουγεννιάτικη γιορτή μας έχουν, ήδη, ξεκινήσει! Οι καρδούλες στην κυρία, οι φάκελοι ψηλά και η μουσική μας ταξιδεύει στα επόμενα βήματα! Καλή μας επιτυχία, λοιπόν!
Προνήπια 1 & 2

 
 

Το "Χωριό των Αστεριών" έλαμψε για το "Χαμόγελο του Παιδιού"

Την Κυριακή, 3 Δεκεμβρίου, το Κολέγιο "ΔΕΛΑΣΑΛ" ντύθηκε γιορτινά και, σε πνεύμα χαράς και αισιοδοξίας, άνοιξε τις πόρτες του πιο λαμπερού "Χωριού των Αστεριών", διοργανώνοντας, για άλλη μια χρονιά, με απόλυτη επιτυχία το καθιερωμένο χριστουγεννιάτικο Βazaar του. Χορός, τραγούδι, χαμόγελα, εντυπωσιακές παιδικές δημιουργίες, ποικίλες εθελοντικές δράσεις, στολισμένα τραπέζια γεμάτα δώρα και νόστιμα φαγητά και γλυκά κόσμησαν την κατάμεστη Αίθουσα Εκδηλώσεων και έδωσαν ελπίδα και λάμψη σε μια μέρα που ήταν αφιερωμένη στο παιδί, αφού όλα τα έσοδα της εκδήλωσης διατέθηκαν στο "Χαμόγελο του Παιδιού".
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ετοιμάζω ένα χριστουγεννιάτικο γούρι για καλό σκοπό!

Οι μαθητές του Νηπιαγωγείου, στο πλαίσιο των φιλανθρωπικών δράσεων του Κολεγίου και σε συνεργασία με την εταιρία Κ. Παπαϊωάννου Α. Ε.-Woodstories, συμμετείχαν στο πρόγραμμα Ετοιμάζω ένα χριστουγεννιάτικο γούρι για τον Σύλλογο Φίλων Εθελοντών «Άγιος Στυλιανός» και το «Κάνε μια ευχή Ελλάδος». Κατά τη διάρκεια του οποίου κάθε μαθητής κατασκεύασε δύο χριστουγεννιάτικα στολίδια. Το ένα εξ αυτών κράτησε για το χριστουγεννιάτικο δέντρο του, ενώ το άλλο το προσέφερε στους παραπάνω συλλόγους, οι οποίοι με τη σειρά τους θα το διαθέσουν σε φιλανθρωπικές δράσεις.
Νηπιαγωγείο & Παιδικός Σταθμός

 

 

Julien et le cadeau!

Ο Julien μας έστειλε ένα δώρο... Ένα μεγάλο χαρτόνι σε σχήμα καρδιάς, ώστε να το γεμίσουμε με τα χρώματα που ξέρουμε στα γαλλικά!
On adore les couleurs !
Merci Julien!
Παιδικός Σταθμός 1 & 2