Καλοκαιρινή Γιορτή Παιδικού Σταθμού

«Τρώγοντας Υγιεινά!»
 
Με μεγάλη μας χαρά, σας προσκαλούμε στα εγκαίνια του εστιατορίου μας, την Τετάρτη, 30 Μαΐου 2018, στις 19:00’, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ».
Να μη λείψει κανείς!
 

Προστατεύουμε τη θάλασσα

Όλες οι θάλασσες είναι καθαρές; Ποιος βρωμίζει τις θάλασσες και τις ακτές; Ποιοι κινδυνεύουν από τις βρώμικες και μολυσμένες ακτές; Εμείς τι θα μπορούσαμε να κάνουμε;

Φτιάξαμε στο πάτωμα τη δική μας θάλασσα, η οποία όμως ήταν γεμάτη σκουπίδια! Προσπαθήσαμε να ψαρέψουμε με το καλάμι μας όλα τα σκουπίδια και μάθαμε τον χρόνο που χρειάζεται το κάθε σκουπίδι για να διαλυθεί. Ποιο είδος σκουπιδιού χρειάζεται τον περισσότερο χρόνο για να διαλυθεί;
Σε ένα μεγάλο μπολ, γεμάτο με νερό, προσθέσαμε λάδι, έτσι ώστε να πραγματοποιήσουμε το πείραμα της πετρελαιοκηλίδας. Θα καταφέρουμε να καθαρίσουμε τη θάλασσα; Παρατηρήσαμε ότι το λάδι έμεινε στην επιφάνεια του νερού και σχημάτισε «κηλίδα» και προσπαθήσαμε με βαμβάκι να μαζέψουμε όλο το λάδι – πετρέλαιο από τη θάλασσά μας και να την καθαρίσουμε. Παρατηρήσαμε ότι όσο και να προσπαθούσαμε, πάντα έμεναν υπολείμματα.
Προνήπια 1 & 2

 

 

Παλιά παραδοσιακά παιχνίδια

Στο πλαίσιο εκμάθησης «παλιά παραδοσιακά παιχνίδια», τα αστεράκια κατασκευάζουν μια κούκλα από ένα κομμάτι χαρτί κουζίνας! Αφού τα χρωματίσαμε, τα διπλώσαμε με τέτοιο τρόπο, ώστε να δημιουργηθούν τα σώματα από τις κούκλες. Στη συνέχεια, βάλαμε μαλλί και μπατονέτες για μαλλιά, χεράκια και ποδαράκια.
Παιδικός Σταθμός 1

   

Παρουσίαση Κολεγίου "ΔΕΛΑΣΑΛ"Γιορτή της μητέρας

Τα αστεράκια φτιάχνουν τη μαγική αστεροκάρτα τους για τη γιορτή της μητέρας! Χρόνια πολλά σε όλες τις μανούλες!
Παιδικός Σταθμός 1
 
 

 

I love you, mommy!

Οι μικροί μας μαθητές έφτιαξαν καρτούλες για τη γιορτή της μητέρας και τις διακόσμησαν με μια όμορφη ανθοδέσμη από καρδιές και πολλή πολλή αγάπη! 
Happy mother’s day!
Προνήπια

 

Bonne fête maman!

Τραγουδήσαμε και ευχηθήκαμε χρόνια πολλά στις γλυκές μας μανούλες! Στέλνουμε πολλά-πολλά φιλάκια και τις πιο όμορφες ευχές! 
Bonne fête maman,
Bonne fête maman,
Maman je t'aime,
Maman je t'aime,
Bisous maman!!
 Νήπια 1 & 2