Την Παρασκευή, 5 Μαΐου 2017, στην Αθήνα, έγινε σε κλίμα χαράς και ενθουσιασμού η βράβευση του Κολεγίου μας, στον διαγωνισμό των Education Business Awards, που οργανώνουν τα περιοδικά Marketing Week και ΗR Professional.
 
Ο διαγωνισμός Education Business Awards επιβραβεύει τους Εκπαιδευτικούς Οργανισμούς, που συστηματικά επενδύουν και καινοτομούν σε υπηρεσίες υψηλής προστιθέμενης αξίας.

Η κριτική επιτροπή, τα μέλη της οποίας επιλέχθηκαν με κριτήριο το επαγγελματικό και επιστημονικό τους υπόβαθρο, έκρινε ότι το Κολέγιο "ΔΕΛΑΣΑΛ" παρουσιάζει, αδιάλειπτα, καινοτόμες πρακτικές στην εκπαίδευση και τις παρελκόμενες υπηρεσίες, κατακτώντας συνολικά τέσσερα SILVER AWARD.
 
 
Συγκεκριμένα, ο Παιδικός Σταθμός και το Νηπιαγωγείο του Κολεγίου, βραβεύτηκαν στην κατηγορία «Κτίριο – Εγκαταστάσεις». Η μελέτη της κτιριακής εγκατάστασης έχει γίνει σύμφωνα με τα πλέον σύγχρονα εκπαιδευτικά πρότυπα και τις απαιτήσεις της διαδικασίας μάθησης, ώστε να προσφέρει ασφάλεια, άνεση και λειτουργικότητα. Η αρχιτεκτονική του κτιρίου δημιούργησε εντύπωση, λόγω της πρωτοτυπίας του σχεδιασμού του. Το ασυνήθιστο, για τα ελληνικά δεδομένα, κυκλικό σχήμα του παραπέμπει στο εμβληματικό «Στρογγυλό» σχολείο του αρχιτέκτονα Τάκη Ζενέτου (1970). Πρόκειται για ένα σχολείο χωρίς τις παραδοσιακές αίθουσες (με ανοιχτούς χώρους που επικοινωνούν μεταξύ τους σε κυκλικό σχήμα), δημιουργώντας ένα καινοτόμο περιβάλλον μάθησης, το οποίο υποστηρίζει απόλυτα τη συνεργατική μάθηση. Ο νεωτερισμός στον σχεδιασμό του Νηπιαγωγείου «ΔΕΛΑΣΑΛ» έγκειται στη μετάβαση από την άκαμπτη γραμμική διάταξη των αιθουσών, σε μία ευέλικτη διάταξη παράθεσής τους γύρω από έναν πυρήνα, ο οποίος αποτελεί τον προαύλιο χώρο του σχολείου. Με τον τρόπο αυτό, το σχολικό κτίριο τονίζει την ενότητα μιας κοινωνίας, προάγοντας την ανταλλαγή των γνώσεων, αφού όλοι οι χώροι επικοινωνούν μεταξύ τους.