ΚΟΛΕΓΙΟ «ΔΕΛΑΣΑΛ» - «Η επικοινωνία του χτες και του σήμερα»


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε πρόσφατα, στο πανέμορφο θέατρο του Δημαρχιακού Μεγάρου Πανοράματος, η παρουσίαση του ετήσιου εκπαιδευτικού Project των Νηπίων του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ», με τίτλο «Η επικοινωνία του χτες και του σήμερα».

Έπειτα από έναν σύντομο χαιρετισμό της Διευθύντριας του Νηπιαγωγείου κ. Αίγλης Φούντου και των υπεύθυνων νηπιαγωγών των τμημάτων κ. Βάνας Παπαγιάννη και κ. Αλκμήνης Γιαμπανίδου, ακολούθησε εισήγηση της δημοσιογράφου του καναλιού Mega κ. Κλέλιας Κλουντζού, η οποία αναφέρθηκε στη σπουδαιότητα και στην καινοτομία του συγκεκριμένου εκπαιδευτικού προγράμματος.

Στη συνέχεια, πραγματοποιήθηκε προβολή βίντεο, με ζωντανή διάδραση των παιδιών, για όλα όσα έμαθαν και ανακάλυψαν κατά τη διάρκεια του Project τους.

Κορύφωση της όλης εκδήλωσης αποτέλεσε το θέατρο σκιών από τα ίδια τα παιδιά, στο οποίο παρουσίασαν την εξέλιξη των μέσων επικοινωνίας του ανθρώπου από την προϊστορία έως και σήμερα.

Η εκδήλωση έκλεισε με τον χαιρετισμό της κ. Ανατολής Κωνσταντινίδου, Αντιδημάρχου Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Πυλαίας - Χορτιάτη και την ξενάγηση στην έκθεση φωτογραφίας και εικαστικών δημιουργιών των Νηπίων.