Η εκστρατεία "ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ" στο Κολέγιο "ΔΕΛΑΣΑΛ"

Το Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ» σας προσκαλεί, την Τετάρτη, 19 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 18:30', σε ενημερωτική συνάντηση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Κολεγίου, σε συνεργασία με την εκστρατεία "ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ", με θέμα την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση για την παιδική σεξουαλική κακοποίηση.

Θεωρούμε ότι είναι απαραίτητο, όχι μόνο να ενημερωθούμε για τους τρόπους προστασίας των παιδιών μας, αλλά και να μάθουμε στα ίδια να προστατεύουν τους εαυτούς τους. Για τον λόγο αυτό, η παρουσία όλων μας στη συνάντηση αυτή κρίνεται πολύ σημαντική.

Η εκστρατεία "ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ" αποτελεί μια πανευρωπαϊκή εκστρατεία του Συμβουλίου της Ευρώπης, η οποία αφορά την πρόληψη, την αντιμετώπιση και τον τερματισμό της σεξουαλικής κακοποίησης των παιδιών.

Συντονίστρια της εκστρατείας στην Ελλάδα είναι η κ. Έλενα Ράπτη, Βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης, μέλος της Ελληνικής Αντιπροσωπείας στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης και μέλος του Δικτύου Κοινοβουλευτικών για τον τερματισμό της σεξουαλικής κακοποίησης των παιδιών.

Ομιλητές της συνάντησης:

  • Έλενα Ράπτη
    Βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης, Συντονίστρια της εκστρατείας “ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ” του Συμβουλίου της Ευρώπης στην Ελλάδα.
  • Θεόδωρος Πνευματικός
    Προϊστάμενος του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, Ψυχολόγος.
  • Γιώτα Σασοπούλου
    Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής του Α.Π.Θ., Χειρουργός.

Στο τέλος της εκδήλωσης θα διανεμηθεί έντυπο υλικό αυτής της μεγάλης πανευρωπαϊκής προσπάθειας.

ena sta pente - DELASALLE