Εγκαίνια Νηπιαγωγείου ΔΕΛΑΣΑΛ «Le Petit La Salle»

Το Ελληνογαλλικό Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ» σας προσκαλεί την Κυριακή, 23 Νοεμβρίου 2008, στις 11.30’ π.μ. στα εγκαίνια του νέου κτιρίου Νηπιαγωγείου «Le Petit La Salle».

Egainia Background copy

Γονείς, εκπαιδευτικό προσωπικό, απόφοιτοι και φίλοι του Κολεγίου μας θα έχουν την ευκαιρία να περιηγηθούν στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του συγκροτήματος και να γνωρίσουν το πρόγραμμα εκπαίδευσης και το προσωπικό του Νηπιαγωγείου.

Προσκεκλημένοι στην εκδήλωση θα είναι ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας και ο Σεβασμιότατος κ. Ιωάννης Σπιτέρης, Καθολικός Αρχιεπίσκοπος Κερκύρας- Ζακύνθου-Κεφαλληνίας και Αποστολικός Τοποτηρητής του Αποστολικού Βικαριάτου Θεσ/νίκης. Επίσης ο κ. Νομάρχης και κ.Δήμαρχος Θεσσαλονίκης καθώς και οι Δήμαρχοι των όμορων δήμων, οι κ. Πρόξενοι του Γαλλικού και Αμερικανικού Προξενείου Θεσ/νίκης.

Τα εγκαίνια του Νηπιαγωγείου μας θα πραγματοποιηθούν την ημέρα της Ετήσιας Συνάντησης των Αποφοίτων του Κολεγίου «Journée de Souvenir».

Πρόγραμμα Εγκαινίων Νηπιαγωγείου

11.30’
Προσέλευση

11.45’
Αγιασμός – Εγκαίνια
Περιήγηση στο κτίριο του Νηπιαγωγείου

12.15’
Χαιρετισμός από τη Γενική Διευθύντρια του Κολεγίου κ. Σταυρούλα Κανελλοπούλου

12.20’
Προσφώνηση από Εκπρόσωπο του Σ.Α.Κ. «ΔΕΛΑΣΑΛ»

12.25’
Χαιρετισμός από τον Προϊστάμενο του Νηπιαγωγείου κ. Ιωάννη Παπαδόπουλο

12.30’
Επίδειξη των Νηπίων από το πρόγραμμα Μουσικής και Θεατρικής Αγωγής με υπεύθυνες τις κ. Δέσποινα Καραπάνου, Ελένη Κοκόζογλου και Αναστασία Βογιατζοπούλου

12.50’
Χαιρετισμός από τη Σύμβουλο της 16ης Περιφέρειας Προσχολικής Αγωγής Δρ. Σοφία Βαβέτση

13.00’
Μουσικό πρόγραμμα από τη Χορωδία – Ορχήστρα του Κολεγίου

13.10’
Δεξίωση