Τα εγκαίνια του Νηπιαγωγείου

Την Κυριακή, 23 Νοεμβρίου 2008, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια των νέων κτιριακών εγκαταστάσεων του Νηπιαγωγείου του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ», στο πλαίσιο της «Ημέρας των Αναμνήσεων» (“Journée de Souvenir”).

00221

Μέσα σε κλίμα χαράς και ενθουσιασμού τελέστηκε ο αγιασμός του νέου κτιρίου από το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβα και τον Καθολικό Αρχιεπίσκοπο Κερκύρας κ. Ιωάννη Σπιτέρη και οι καλεσμένοι μας περιηγήθηκαν στις νέες εγκαταστάσεις του Νηπιαγωγείου. Στη συνέχεια, ακολούθησε χαιρετισμός από τη Γεν. Διευθύντρια του Κολεγίου κ. Σταυρούλα Κανελλοπούλου, τον εκπρόσωπο του Σ.Α.Κ. «ΔΕΛΑΣΑΛ»,  τη Σύμβουλο της 16ης Περιφέρειας Προσχολικής Αγωγής Δρ. Σοφία Βαβέτση, καθώς και από τον Προϊστάμενο του Νηπιαγωγείου κ. Γιάννη Παπαδόπουλο.

00170
00167

Η επίδειξη των Νηπίων, από το πρόγραμμα Μουσικής και Θεατρικής Αγωγής, με υπεύθυνες τις κυρίες Δέσποινα Καραπάνου, Ελένη Κοκότζογλου και Αναστασία Βογιατζοπούλου καταχειροκροτήθηκε από το κοινό. Η εκδήλωση έκλεισε με το μουσικό πρόγραμμα από τη χορωδία - ορχήστρα του Κολεγίου.

00351

Τα εγκαίνια τίμησαν με την παρουσία τους ο Υφυπουργός Αθλητισμού κος. Ι. Ιωαννίδης, ο Νομάρχης Θεσσαλονίκης κος. Π. Ψωμιάδης, ο Δήμαρχος Πεύκων κος. Στ. Συμεωνίδης, ο Γάλλος Πρόξενος, ο Προϊστάμενος Α/θμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Θεσσαλονίκης, η Σύμβουλος της 16ης Περιφέρειας, η Διευθύντρια του Γαλλικού Ινστιτούτου Θεσσαλονίκης και πλήθος προσκεκλημένων.

00547

 

00228

00128